Der Kaiser Schweinsteiger

Позади нас е можеби најуспешниот викенд за Едвард Вудвард кога се работи за трансферите, тој успеа да ги договори Матео Дармијан, Морган Шн

Où est Morgan?

Французинот минатата недела требаше да ги помине медицинските прегледи пред трансферот во Манчестер Јунајтед, но оттогаш нема ни глас ни т